Separate the turkey meat from the bone, wash, dry and cut into medium-sized pieces. Wash and peel the vegetables. Cut the onion, zucchini and pepper into cubes, grate the carrots. Boil the water. Prepare a deep frying pan with a thick bottom.
Мясо индейки отделите от кости, помойте, просушите и порежьте кусочками средней величины. Овощи помойте, почистите. Лук, цуккини и перец нарежьте кубиками, морковь натрите на терке. Воду вскипятите. Приготовьте глубокую сковороду с толстым дном.
Fry the onion in a frying pan with oil, after 3 minutes add the carrots, stir and cook for another 3 minutes. Then place the zucchini in the pan, fry for 5 minutes, stirring, and add the bell pepper at the end.
На сковороде маслом обжарьте лук, через 3 минуты положите морковь, перемешайте и готовьте еще 3 минуты. Затем положите на сковороду цуккини, жарьте 5 минут, помешивая, и в конце добавьте болгарский перец.
Separately, fry the turkey pieces until lightly golden brown. Combine fried vegetables and pieces of turkey, salt and pepper, add basil, pour in a glass of boiling water and simmer covered over low heat for 20-30 minutes until the meat is soft.
Отдельно обжарьте кусочки индейки до слегка золотистого цвета. Соедините обжаренные овощи и кусочки индейки, посолите, поперчите, добавьте базилик, влейте стакан кипятка и тушите под крышкой на небольшом огне 20-30 минут до мягкости мяса.
Serve turkey stewed with vegetables with rice, generously sprinkled with herbs.
Индейку, тушенную с овощами, подавайте с рисом, обильно посыпав зеленью.