Prepare food in the required quantities. Wash the vegetables, peel and core the zucchini.
Подготовьте продукты в нужном количестве. Помойте овощи, очистите кабачок и удалите его сердцевину.
Pass the peeled onions and zucchini through a meat grinder. Whisk 300 ml of butter with mustard, lemon juice, salt and two tablespoons of sugar. Next, place the resulting mixture and vegetables in a wide saucepan, add tomato paste. Cook for an hour, stirring occasionally.
Очищенные лук и кабачки пропустите через мясорубку. Взбейте венчиком 300 мл масла с горчицей, лимонным соком, солью и двумя столовыми ложками сахара. Далее получившуюся смесь и овощи положите в широкую кастрюлю, добавьте томатную пасту. Варите час, периодически помешивая.
After an hour, add bay leaf, freshly ground pepper, salt, sugar and leave for another hour (stir often, carefully passing along the bottom). If you need to put caviar into jars: wash the jars with soda and place in a cold oven. Next, turn on the oven, preheat to 120°C, and place the jars for 10-15 minutes.
Через час добавьте, лавровый лист, свежемолотый перец, соль, сахар и оставьте еще на час (мешайте часто, тщательно проходя по дну). Если нужно разложить икру по банкам: помойте банки содой и поставьте в холодную духовку. Далее включите духовку, разогрейте до 120 °С, и поставьте банки на 10-15 минут.
Then place the finished caviar in hot jars, close and place under a blanket until cool (about a day). Store in the refrigerator or cellar.
Затем готовую икру разложите в горячие банки, закройте и поставьте под одеяло до остывания (примерно на сутки). Храните в холодильнике или погребе.
To serve caviar beautifully, you can sprinkle it with seeds and nuts. And carefully spread the caviar on the bread and you will get beautiful snacks for the table.
Для красивой подачи икры можно посыпать семечками, орешками. И аккуратно намажьте икру на хлеб и получатся красивые закуски для стола.