Grate the zucchini on a coarse grater, let stand for 10 minutes and squeeze out the water. Grate carrots and onions on a fine grater. Mix semolina with kefir and let stand for 10 minutes.
Натрите кабачок на крупной терке, дайте постоять 10 минут и отожмите воду. Морковь и лук натрите на мелкой терке. Смешайте манку с кефиром и дайте постоять 10 минут.
Salt the zucchini. Mix the vegetables and break the eggs into them. When the semolina has swollen, mix it with the vegetable mixture. Let the dough sit. Preheat oven to 185°C.
Кабачок посолите. Смешайте овощи и к ним разбейте яйца. Когда манка набухла, смешайте ее с овощной массой. Дайте тесту постоять. Разогрейте духовку до 185 °C.
Grease a baking tray with oil. Place the dough on a baking sheet, forming pancakes. Bake in the oven for 20 minutes. If you wish, you can fry it in a frying pan with a little oil.
Противень смажьте маслом. Выложите тесто на противень, формируя оладьи. Выпекайте в духовке 20 минут. По желанию можете обжарить на сковороде с небольшим количеством масла.
Serve hot pancakes with fresh herbs and sour cream.
Подавайте горячие оладьи со свежей зеленью и сметаной.