Cut the fish into medium slices, mushrooms into quarters, onions into small cubes, cucumbers into strips. Grate the carrots on a coarse grater. Heat the broth.
Нарежьте рыбу средними ломтиками, грибы — четвертинками, лук — мелкими кубиками, огурцы — соломкой. Морковь натрите на крупной терке. Подогрейте бульон.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry onions, mushrooms and carrots until golden brown. Add cucumbers, tomato paste and fry for another 2 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте лук, грибы и морковь до золотистой корочки. Добавьте огурцы, томатную пасту и обжаривайте еще 2 минуты.
Add vegetables, fish, bay leaf and capers to the broth. Add salt and pepper and cook for 10 minutes.
В бульон добавьте овощи, рыбу, лавровый лист и каперсы. Посолите, поперчите и варите 10 минут.
Remove the soup from the heat, cover the pan and leave for 15 minutes before serving.
Снимите суп с огня, накройте кастрюлю крышкой и оставьте на 15 минут, после подавайте.