Rinse the liver under running water, remove all veins and films. Peel, wash and finely chop the onion.
Промойте печень под проточной водой, удалите все жилки и пленки. Лук почистите, помойте и мелко нарежьте.
Cut the liver into small pieces and place in a plastic bag. Add flour there and tie. Shake the bag for a few minutes to distribute the flour evenly.
Печень нарежьте на небольшие кусочки и положите в целлофановый пакет. Добавьте туда муку и завяжите. Встряхивайте пакет несколько минут, чтобы мука равномерно распределилась.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until transparent. Add liver to it, stir and fry over medium heat for 3-5 minutes. Then add sour cream, salt and spices to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до прозрачности. Добавьте к нему печень, перемешайте и жарьте на среднем огне 3-5 минут. Затем добавьте сметану, соль и специи по вкусу.
Cook over medium heat, covered, for about 15-20 minutes until done. The dish is ready.
Готовьте на среднем огне под крышкой примерно 15-20 минут до готовности. Блюдо готово.
Place the liver on a plate and garnish with fresh dill. Serve with any side dish.
Выложите печень на тарелку и украсьте свежим укропом. Подавайте к столу с любым гарниром.