Pour the yeast with warm water, add a little sugar and let stand. Remove the kefir from the refrigerator to warm to room temperature. Sift the flour.
Дрожжи залейте теплой водой, добавьте немного сахара и дайте постоять. Кефир достаньте из холодильника, чтоб согрелся до комнатной температуры. Муку просейте.
Break the egg into a mixing bowl, add salt and sugar and stir. Pour in kefir, diluted yeast, stir again and, adding flour little by little, knead the dough. Place the dough in a bowl, cover, and let rise.
В миску для замешивания теста разбейте яйцо, добавьте соль и сахар и размешайте. Влейте кефир, разведенные дрожжи, размешайте еще раз и, подсыпая понемногу муку, замесите тесто. Тесто положите в миску, накройте, дайте подойти.
For the filling, mix cottage cheese with sugar, egg and vanilla. Divide the dough into small balls. Make a flatbread out of each, add the filling and join the edges together.
Для начинки творог смешайте с сахаром, яйцом и ванилином. Тесто разделите на небольшие шарики. Из каждого сделайте лепешку, положите начинку и соедините края.
Place the finished pies on a greased baking sheet. Cover with a thin towel and let rise for 10-15 minutes. Then you can bake for 25 minutes at 180°.
Готовые пирожки выложите на противень смазанный маслом. Накройте тонким полотенцем и поставьте на расстойку на 10-15 минут. Затем можно выпекать 25 минут при t 180°.
Soft, fresh pies are difficult to spoil with anything; they are delicious with tea, coffee, and cocoa.
Мягкие, свежие пирожки сложно чем-то испортить, они вкусны и с чаем, и с кофе, и с какао.