Sift the flour. Rub the cottage cheese through a sieve. Sort the berries. Cover a baking sheet with parchment.
Муку просейте. Творог протрите через сито. Ягоды переберите. Противень застелите пергаментом.
Combine cottage cheese with egg, salt, sugar and flour and knead into an elastic dough that does not stick to your hands. Add starch and sugar to the berries, mix everything well and let stand for 5-10 minutes.
Соедините творог с яйцом, солью, сахаром и мукой и замесите эластичное тесто, не липнущее к рукам. Добавьте в ягоды крахмал и сахар, все хорошенько перемешайте и дайте постоять 5-10 минут.
Make a rope out of the dough and cut it into 18-20 pieces. Roll out each part and place the filling in the middle. Carefully seal the edges and place the pies on a baking sheet, seam side down.
Сделайте из теста жгут и разрежьте его на 18-20 частей. Каждую часть раскатывайте и выкладывайте в середину начинку. Аккуратно залепляйте края, и выкладывайте пирожки на противень, швом вниз.
Place the baking sheet with the pies in an oven preheated to 180 degrees and cook for 25-30 minutes until done.
Поставьте противень с пирожками в разогретую до 180 градусов духовку и готовьте 25-30 минут до готовности.
Sprinkle the cooled pies with powdered sugar and serve.
Остывшие пирожки посыпьте сахарной пудрой и подавайте к столу.