Peel the chanterelles and chop large mushrooms as desired. Wash the greens and chop finely. Peel the onion and cut into small cubes. Grate the cheese on a medium or fine grater.
Лисички очистите, крупные грибочки нарежьте произвольно. Зелень помойте, накрошите мелко. Лук очистите, нарежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на средней или мелкой терке.
Heat a frying pan, add oil, add chanterelles. Cook over low heat until the liquid evaporates. Add onion. Fry, stirring, until the onion is soft. Salt and pepper.
Разогрейте сковороду, добавьте масло, выложите лисички. Готовьте на небольшом огне до испарения жидкости. Всыпьте лук. Жарьте, помешивая, до мягкости лука. Посолите, поперчите.
Meanwhile, put a saucepan of water on the fire, salt the water. Place pasta in boiling water, cook until tender, drain. Pour cream into the frying pan, add herbs and grated cheese. Cook until boiling, immediately remove from heat. Add pasta, mix, put on fire for 30-60 seconds.
Тем временем поставьте кастрюльку с водой на огонь, посолите воду. В кипящую воду выложите макароны, варите до готовности, слейте воду. В сковородку влейте сливки, всыпьте зелень, тертый сыр. Готовьте до кипения, сразу снимите с огня. Добавьте макароны, смешайте, поставьте на огонь на 30-60 секунд.
Serve the pasta with mushroom sauce hot onto serving plates.
Подавайте макароны с грибным соусом горячими на сервировочные тарелочки.