Peel the onions and carrots. Rinse and dry the champignons. Rinse the buckwheat with cold water, remove any black spots and other debris from it.
Очистите лук и морковь. Шампиньоны промойте и обсушите. Гречку промойте холодной водой, уберите из нее «чернинки» и прочий мусор.
Cut the champignons into large cubes or quarters.
Нарежьте шампиньоны крупным кубиком или на четвертинки.
Cut the carrots and onions into small cubes.
Морковь и репчатый лук порежьте небольшим кубиком.
Fry onions and carrots in sunflower or olive oil until golden brown.
Обжарьте лук и морковь на подсолнечном или оливковом масле до золотистого цвета.
Add mushrooms to the vegetables and fry a little more.
Добавьте к овощам грибы, обжарьте еще немного.
Add washed buckwheat to the pan, add water, salt and pepper, stir and cover with a lid. Simmer over low heat for about 20 minutes until the buckwheat has absorbed all the water and is ready.
Добавьте в сковороду промытую гречку, залейте водой, посолите, поперчите, перемешайте и накройте крышкой. Варите на медленном огне около 20 минут, пока гречка не впитает всю воду и не будет готова.
Add a piece of butter to the finished dish. Stir. Serve sprinkled with chopped herbs. Bon appetit.
В готовое блюдо добавьте кусочек сливочного масла. Перемешайте. Подавайте, посыпав рубленной зеленью. Приятного аппетита.