Pour boiling water over the raisins for 30 minutes. Heat the milk, sift the wheat flour. Melt the butter. Preheat the oven to 180 C°.
Залейте изюм кипятком на 30 минут. Подогрейте молоко, просейте пшеничную муку. Растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 180 С°.
Dissolve the yeast in warm milk and leave for 10 minutes. When bubbles begin to appear, add salt, vegetable oil and raisins. Leave for 15 minutes.
Растворите в теплом молоке дрожжи, оставьте на 10 минут. Когда начнут появляться пузыри, добавьте соль, растительное масло и изюм. Оставьте на 15 минут.
In a separate bowl, beat the egg and vanilla sugar. Carefully pour this mixture into the milk and yeast, mix well and start adding flour, while kneading the dough. Leave it to sit for 30 minutes.
В отдельной емкости взбейте яйцо и ванильный сахар. Аккуратно влейте эту смесь к молоку с дрожжами, хорошо перемешайте и начинайте досыпать муку, параллельно вымешивайте тесто. Оставьте его полежать на 30 минут.
Form buns from the dough, place them on a baking tray, first covering them with parchment. Bake in a preheated oven for 20-30 minutes.
Сформируйте из теста булочки, выложите их на противень для выпекания, предварительно застелив пергаментом. Выпекайте в разогретой духовке 20-30 минут.
Sprinkle the finished buns with powdered sugar.
Готовые булочки присыпьте сахарной пудрой.