Cut the chicken fillet into small pieces, peel the onion and finely chop. Boil water and scald the tomatoes, then remove the skins and finely chop them. Heat a frying pan with vegetable oil.
Куриное филе разрежьте на небольшие кусочки, лук очистите и мелко нарежьте. Вскипятите воду и ошпарьте томаты, после чего снимите с них шкурку и мелко нарежьте. Сковороду разогрейте с растительным маслом.
Place the onion in a preheated frying pan and fry until golden.
На разогретую сковороду выложите лук и обжарьте до золотистости.
Add chopped meat to the onion, stir and fry until a crust appears on the fillet, about 4 minutes.
К луку добавьте нарезанное мясо, перемешайте и обжарьте до появления корочки на филе, примерно 4 минуты.
Add chopped tomato to the dish, stir, then add curry seasoning, then salt and pepper, stir again.
К блюду добавьте нарезанный помидор, перемешайте, после чего добавьте приправу карри, затем посолите и поперчите, снова перемешайте.
Pour cream over the resulting dish and stir. Cover the dish with a lid and leave for about 10 minutes. Open the lid periodically and stir the dish to avoid burning.
Полученное блюдо залейте сливками и перемешайте. Накройте блюдо крышкой и оставьте примерно на 10 минут. Периодически открывайте крышку и помешивайте блюдо, чтобы избежать подгорания.
After about 5 minutes, open the lid and add flour to the dish to thicken the sauce better. After the time has passed, remove the dish from the stove, place in portioned dishes and serve.
Примерно через 5 минут откройте крышку и добавьте к блюду муку для лучшего загустения соуса. По истечению времени снимите блюдо с плиты, выложите в порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the finished dish with a leaf of fresh parsley and serve with rice.
Украсьте готовое блюдо листиком свежей петрушки и подавайте с рисом.