Rinse and dry the chicken fillet.
Промойте и просушите куриное филе.
Pour half the salt into a deep container, place the fillet on the salt and sprinkle the rest on top so that the fillet is completely covered with salt.
Насыпьте в глубокую емкость половину соли, положите филе на соль и присыпьте сверху остатками, чтобы филе было полностью покрыто солью.
Cover with a lid or cling film and refrigerate for 24 hours. After 24 hours, remove the fillet from the refrigerator and rinse thoroughly under running water, then dry.
Накройте крышкой или пищевой плёнкой и отправьте в холодильник на 24 часа. Через 24 часа вытащите филе из холодильника и тщательно промойте под проточной водой, после просушите.
Thoroughly rub the chicken fillet with paprika, then wrap the meat in gauze and hang the meat in the refrigerator for 2 days.
Тщательно натрите куриное филе со всех паприкой, затем заверните мясо в марлю и подвесьте мясо в холодильник на 2 суток.
To serve, slice thinly or add to white bread cream cheese sandwiches.
Перед подачей нарежьте тонкими ломтиками или добавьте на бутерброды из белого хлеба с крем-чизом.