Peel the carrots and onions, cut into small cubes. Clean the herring from bones and backbone, remove the scales and leave only the fillet. Boil the egg for 10 minutes, then cool and cut into cubes. Soak the gelatin according to the instructions on the package.
Морковь и лук очистите, нарежьте на мелкие кубики. Селедку очистите от костей и хребта, уберите чешую и оставьте только филе. Яйцо отварите на протяжении 10 минут, затем остудите и нарежьте кубиками. Желатин замочите согласно инструкции на упаковке.
In a separate bowl, mix the chopped vegetables, add the chopped egg to them. In a separate bowl, combine mayonnaise and gelatin and mix well.
В отдельной миске смешайте нарезанные овощи, добавьте к ним порезанное яйцо. В отдельной миске смешайте майонез и желатин, хорошо перемешайте.
Add a mixture of vegetables and eggs to the mayonnaise-gelatin mixture, mix well, then add salt to the mixture, then pepper and mix again.
К майонезно-желатиновой добавьте смесь овощей и яиц, хорошо перемешайте, после добавьте к смеси соль, затем перец и снова перемешайте.
Place the herring on the film on a baking sheet, the filling on it, distribute it over the fillets and place another fillet on top and cover the dish with film, wrapping it tightly. Place in the refrigerator for 2 hours.
На пленку на противне выложите сельдь, на неё начинку, распределите ее по филе и сверху уложите еще одно филе и накройте блюдо пленкой, плотно завернув. Уберите в холодильник на 2 часа.
Garnish the finished chopped dish with fresh herbs, such as dill or cilantro.
Украсьте готовое нарезанное блюдо свежей зеленью, например, укропом или кинзой.