Preheat the oven to 180˚C. Prepare a baking sheet, dishes and food foil. Separate 1 egg yolk and beat it with a fork. Peel the pumpkin, wash it, grate it on a grater with large blades, add 15 g of sugar and cinnamon to taste. Prepare the rest of the ingredients.
Разогрейте духовку до 180˚C. Подготовьте противень, посуду и пищевую фольгу. Отделите 1 желток яйца, взбейте его вилкой. Тыкву почистите, помойте, натрите на терке с крупными лезвиями, насыпьте в нее 15 г сахара, корицу по вкусу. Подготовьте остальные продукты.
Place butter and pumpkin in a frying pan. Simmer over moderate heat for 20 minutes. Let cool.
На сковороду положите сливочное масло и тыкву. Тушите на умеренном огне 20 минут. Дайте остыть.
Mix sour cream, vegetable oil and remaining eggs. Quench the soda with vinegar and add to the sour cream-egg mixture. Mix everything well.
Смешайте сметану, растительное масло и оставшиеся яйца. Погасите соду уксусом и добавьте в сметано-яичную смесь. Все хорошо перемешайте.
Add the remaining sugar and salt to the flour. Add flour to the sour cream mixture, knead the dough. Divide into koloboks of the same size. Roll them out and place a teaspoon of filling in the center.
В муку положите оставшийся сахар, соль. Добавьте муку в сметанную смесь, замесите тесто. Разделите, на колобки, одинакового размера. Раскатайте их и положите в центр по чайной ложке начинки.
Form the pies into dumplings. Place the pieces on a baking sheet lined with foil and brush with beaten yolk. Bake for 25 minutes.
Сформируйте пирожки в виде вареников. Уложите заготовки на противень, застеленный фольгой, смажьте взбитым желтком. Выпекайте 25 минут.
Place the pumpkin pies on a platter and serve.
Уложите пирожки с тыквой на блюдо и подайте к столу.