Recipes / Quick pies with onion and grilled egg Быстрые пирожки с луком и яйцом на гриле
Lush, aromatic pies with different fillings, hot and cold, with tea or just as a snack. Previously, they were baked in oil in a frying pan and on a baking sheet in the oven. And now, all sorts of ways can’t be invented, both steamed, and in a slow cooker, and even on the grill. Grilled pies turn out very tasty, thin, with a delicate crispy crust. The filling can be absolutely anything; in this recipe, the favorite filling of many is green onions with boiled eggs.
В пышных, ароматных пирожках с различными начинками можно наслаждаться как горячими, так и остывшими, запивая чаем или просто как перекус. Раньше их пекли в масле на сковороде и на противне в духовке. А сегодня придумано столько способов: на пару, в мультиварке и даже на гриле. Пирожки на гриле получаются очень вкусными, тонкими и с нежной хрустящей корочкой. Начинка может быть любой, у нас в рецепте любимая многими — зелёный лук с отварными яйцами.
Steps / Шаги:
Remove the dough from the freezer to defrost. Peel and finely chop the eggs, wash and chop the onion. Prepare the remaining ingredients.
Достаньте тесто из морозильника, чтобы оно разморозилось. Яйца очистите и мелко порубите, лук помойте и нашинкуйте. Подготовьте остальные ингредиенты.
In a bowl, mix rice with chopped eggs. Add green onions and butter. Add salt and pepper if necessary, stir.
В миске смешайте рис с рублеными яйцами. Добавьте зелёный лук и сливочное масло. Посолите и поперчите при необходимости, перемешайте.
Make many identical balls from the dough. Roll each ball into a small cake with a rolling pin. Place a teaspoon of prepared filling in the center of each tortilla. Form the pies.
Из теста сделайте много одинаковых шариков. Каждый шарик раскатайте скалкой в небольшую лепешку. В центр каждой лепешки положите по чайной ложке готовой начинки. Сформируйте пирожки.
Grease the tray with oil. Place the pies on it. Grease the tops of the pies with oil as well. Bake at 80% power for 10 minutes.
Смажьте поднос маслом. Уложите на него заготовки пирожков. Верх пирожков так же смажьте маслом. Выпекайте при мощности 80% 10 минут.
Transfer the onion and egg pies to a beautiful dish and serve.
Переложите пирожки с луком и яйцом на красивое блюдо и подайте к столу.