Wash and dry the zucchini, peel and grate on a coarse grater. Place in a colander for 30 minutes to drain excess juice. Peel, wash and finely chop the onion. Wash the greens, dry and chop.
Кабачки помойте и обсушите, очистите и натрите на крупной терке. Положите в дуршлаг на 30 минут, чтобы стек лишний сок. Лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Зелень промойте, обсушите и измельчите.
In a deep bowl, mix kefir with baking powder, egg, salt and oil. Add flour to the mixture and knead into a soft, homogeneous dough, cover it and let it rest while you prepare the filling.
В глубокой миске смешайте кефир с разрыхлителем, яйцом, солью и маслом. В массу всыпьте муку и замесите мягкое, однородное тесто, накройте его и дайте ему отдохнуть, пока готовите начинку.
If necessary, squeeze additional juice from the zucchini. In a bowl, mix them thoroughly with minced meat and herbs, add salt and pepper.
Кабачки при необходимости дополнительно отожмите от сока. В миске тщательно смешайте их с мясным фаршем и зеленью, посолите и поперчите.
Roll out the dough into a layer 3 mm thick, cut out circles using a mold. Place a small amount of filling on each piece and mold the dough into pie shapes, sealing the edges well.
Раскатайте тесто в пласт толщиной 3 мм, вырежьте с помощью формы круги. На каждую заготовку положите небольшое количество начинки и слепите тесто в форме пирожков, хорошо скрепляя края.
Fry the pies in a well-heated frying pan with vegetable oil until golden brown, place on a paper towel to absorb excess fat.
Обжаривайте пирожки на хорошо разогретой сковороде с растительным маслом до золотистого цвета, выкладывайте на бумажное полотенце, чтобы впитался лишний жир.
Serve the pies hot with tea.
Подавайте пирожки горячими с чаем.