Sift the flour in advance to make the pancakes softer and fluffier.
Заранее просейте муку, чтобы сделать блины более мягкими и воздушными.
In a deep bowl, mix eggs with salt and sugar until foam forms. Next, gradually add flour and pour in milk little by little, stirring constantly. Make sure there are no lumps. Add melted butter before frying.
В глубокой миске смешайте яйца с солью и сахаром до образования пены. Далее постепенно добавляйте муку и влейте частями молоко, постоянно помешивая. Следите, чтобы не было комочков. Перед жаркой добавьте топленое сливочное масло.
Heat the frying pan well and grease it with butter. Pour in small amounts of batter so that the pancakes are thin enough and well baked. Next, fry all the pancakes over medium heat on both sides until golden brown.
Хорошо разогрейте сковороду и смажьте ее сливочным маслом. Вливайте небольшие объемы теста, чтобы блины получились достаточно тонкими и хорошо пропеклись. Далее обжарьте все блины на среднем огне с двух сторон до румяности.
Ready-made pancakes can be combined with sour cream, jam, honey, chocolate spread, various pates, and caviar.
Готовые блины можно сочетать со сметаной, вареньем, медом, шоколадной пастой, различными паштетами, икрой.