Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes into cubes, grate the carrots, finely chop the onion and cabbage.
Овощи помойте и почистите. Картофель нарежьте кубиками, морковь натрите на терке, лук и капусту мелко нарежьте.
Place the potatoes in the broth and put on fire. Fry carrots and onions in a frying pan with vegetable oil until softened.
В бульон выложите картофель и поставьте на огонь. Морковь и лук обжарьте на сковороде с добавлением растительного масла до размягчения.
Add lightly fried vegetables to the boiling broth along with chopped cabbage and green peas. Add salt and pepper to the soup and cook until done, 30-35 minutes.
Слегка обжаренные овощи добавьте в кипящий бульон вместе с нарезанной капустой и зеленым горошком. Посолите, поперчите суп и варите до готовности 30-35 минут.
Pour the soup into a tureen and serve along with fresh bread and herbs.
Налейте суп в супницу и подавайте на стол вместе со свежим хлебом и зеленью.