Boil pasta in salted water until al dente. Cut the fillet into cubes. Microwave the milk for about 1 minute. Pass the garlic through a press.
Отварите в подсоленной воде макароны до состояния аль денте. Нарежьте кубиками филе. Разогрейте молоко в микроволновке примерно 1 минуту. Пропустите чеснок через пресс.
Fry the chicken fillet in a frying pan until done. Add milk, cheese, garlic to the meat and mix thoroughly. Place pasta on them. Simmer the sauce and pasta to thicken for 10-15 minutes.
Обжарьте в сковороде куриное филе до готовности. Добавьте к мясу молоко, сыр, чеснок и тщательно перемешайте. Положите к ним макароны. Заваривайте соус и пасту для загустения 10-15 минут.
Once ready, decorate the spaghetti with chicken with grated hard cheese to form a cheese cap.
После готовности украсьте спагетти с курицей натертым твердым сыром для образования сырной шапочки.