Cut the leeks into thin rings, the carrots into thin strips. Cut the zucchini, pepper and chicken fillet into cubes. Pour 40 ml of teriyaki sauce over the chicken fillet, stir and leave for 30 minutes. Boil the noodles in salted water until tender.
Лук-порей нарежьте тонкими кольцами, морковь — тонкой соломкой. Кабачок, перец и куриное филе нарежьте кубиками. Куриное филе залейте 40 мл соуса терияки, перемешайте и оставьте на 30 минут. Отварите лапшу в подсоленной воде до готовности.
In a frying pan with heated oil, fry the leeks and carrots until golden and soft.
В сковороде с разогретым маслом обжарьте лук-порей и морковь до золотистости и мягкости.
Add the chicken fillet in the sauce to the vegetables and fry until the meat turns white. Then add the zucchini, pepper and fry for about 10 minutes.
Добавьте к овощам куриное филе в соусе и обжаривайте, пока мясо не побелеет. Затем выложите кабачок, перец и жарьте еще около 10 минут.
Add the noodles to the pan, pour in the remaining teriyaki sauce, simmer for a minute, then serve.
Добавьте в сковороду лапшу, залейте остатками соуса терияки, тушите минуту, затем подавайте.