Heat the frying pan. Wash and finely chop the chanterelles. Cut the onion into half rings.
Разогрейте сковороду. Промойте и мелко нарежьте лисички. Нарежьте полукольцами лук.
Melt the butter in a frying pan and fry the onion in it until golden. Add mushrooms and fry them. During frying, add 2 tbsp. water and simmer until it evaporates, covered over medium heat.
Растопите сливочное масло в сковороде и обжарьте на нем лук до золотистости. Добавьте грибы и обжарьте их. В процессе жарки добавьте 2 ст.л. воды и потушите до ее выпаривания под крышкой на среднем огне.
Separately, fry the chicken egg in a frying pan until it is done to your desired degree. Place the egg on the bed of mushrooms.
Отдельно на сковороде обжарьте куриное яйцо до нужной вам степени готовности. Выложите яйцо на подушку из грибов.
Sprinkle the finished scrambled eggs with grated hard cheese.
Посыпьте готовую яичницу натертым твердым сыром.