If you are using frozen fillets, defrost them before cooking. Wash and dry the green onions. Prepare all other ingredients.
Если вы используете замороженное филе, перед приготовлением разморозьте его. Промойте и просушите зеленый лук. Приготовьте все остальные продукты.
Boil the chicken fillet until tender for about 15-20 minutes, cool it best in the broth so that it does not dry out. At the same time, rinse the rice and add 200 ml of water, bring to a boil and add salt. Then cook the rice over low heat until done, about 20 minutes. Cool the rice.
Куриное филе отварите до готовности примерно 15-20 минут, остудите лучше всего в бульоне, чтобы оно не обветривалось. В то же время промойте рис и залейте 200 мл воды, доведите до кипения и посолите. Затем на минимальном огне варите рис до готовности приблизительно 20 минут. Остудите рис.
Cut the fillet into small cubes. Combine fillet and cooled rice in a deep bowl. Finely chop the green onions with a knife and combine with the fillet. Add eggs, salt and pepper. Add flour and mix thoroughly.
Филе нарежьте мелкими кубиками. Смешайте филе и остывший рис в глубокой миске. Мелко нарубите зеленый лук ножом и соедините с филе. Добавьте яйца, посолите и поперчите. Добавьте муку и тщательно перемешайте.
Heat a frying pan with vegetable oil. Spoon onto pancakes using a tablespoon. Fry the pancakes until golden brown, about 2-3 minutes on each side.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите оладьи с помощью столовой ложки. Жарьте оладьи до золотистой корочки приблизительно по 2-3 минуты с каждой стороны.
Serve the finished pancakes with herbs and sour cream. Sprinkle herbs and green onions on top.
Готовые оладьи подавайте с зеленью и сметаной. Присыпьте сверху зеленью и зеленым луком.