Wash, dry and cut the chicken fillet into medium pieces. Peel the carrots, onions and garlic. Finely chop the garlic. Cut the onion into thin half rings. Grate the carrots on a coarse grater. For the tomato sauce, stir the tomato paste into the water. Heat the frying pan.
Промойте, обсушите и нарежьте средние куски куриное филе. Почистите морковь, лук и чеснок. Чеснок мелко нарежьте. Лук нарежьте тонкими полукольцами. Морковь натрите на крупной терке. Для томатного соуса размешайте в воде томатную пасту. Разогрейте сковороду.
Fry the chicken fillet in a frying pan over high heat, stirring regularly until golden brown. Add salt and pepper mixture to taste. Transfer chicken to a plate.
Обжарьте на сковороде на сильном огне регулярно помешивая куриное филе до появления золотистости. Добавьте соль и смесь перцев по вкусу. Переложите курицу на тарелку.
Place onion, garlic and carrots in the same pan. Fry for 5-10 minutes until soft. Reduce heat, add flour to vegetables and stir quickly. Then carefully pour in the tomato sauce. Cook the sauce for 2 minutes until thickened.
В ту же сковороду выложите лук, чеснок и морковь. Жарьте в течении 5-10 минут до мягкости. Уменьшите огонь, добавьте к овощам муку и быстро перемешайте. После аккуратно влейте томатный соус. Варите соус 2 минуты, до загустения.
Return the chicken fillet to the pan and simmer the chicken and sauce over medium heat for 10-15 minutes.
Верните в сковороду куриное филе, тушите курицу с соусом на среднем огне 10-15 минут.
Serve the chicken with the sauce and your favorite side dish. Garnish with herbs if desired.
Подавайте курицу, полив соусом с любимым гарниром. По желанию украсьте зеленью.