Rinse the fillet with water and dry. Wash the tomato, cut into slices. Grate Parmesan.
Филе сполосните водой, просушите. Помидор помойте, порежьте кружочками. Пармезан натрите на терке.
Season the tilapia fillet with salt and pepper, sprinkle with dry herbs and sprinkle with lemon juice. Place in a bowl, cover and let soak for 15 minutes.
Филе тилапии натрите солью, перцем, посыпьте сухими травами и сбрызните соком лимона. Положите в миску, накройте и дайте пропитаться 15 минут.
Grease a baking dish with oil and place the fillet in it. Place tomato slices on top, pour cream, sprinkle with Parmesan. Bake at 180 ℃ for 15-20 minutes.
Форму для запекания смажьте маслом, выложите в нее филе. Сверху положите кусочки помидора, полейте сливками, посыпьте пармезаном. Запекайте при 180 ℃ 15-20 минут.
Garnish the baked tilapia with parsley leaves and lemon slices. You can serve it with any side dish.
Запеченную тилапию украсьте листиками петрушки и дольками лимона. Подавать ее можно с любым гарниром.