Gut the pike and leave only the fillets. Cut it into small pieces. Peel and finely chop the onion, rinse and squeeze the cabbage. Heat a frying pan with vegetable oil.
Щуку распотрошите и оставьте только филе. Разрежьте его на небольшие куски. Лук очистите и мелко нарежьте, капусту промойте и отожмите. Сковороду разогрейте с растительным маслом.
Place chopped cabbage and onion in a frying pan and fry for 5 minutes until golden.
На сковороду выложите измельченные капусту и лук, обжарьте 5 минут до золотистости.
Add flour to the vegetable mixture and mix well.
К смеси овощей добавьте муку, хорошо перемешайте.
Boil water, add fried vegetables, then add pepper and add bay leaf at the end. Stir and leave to simmer for 15-20 minutes.
Закипятите воду, добавьте туда обжаренные овощи, затем добавьте перец и в конце положите лавровый лист. Перемешайте и оставьте кипеть на 15-20 минут.
Dip each piece of fish in flour and place in a hot frying pan. Fry on each side for 5 minutes until crusty.
Каждый кусочек рыбы обваляйте в муке и выложите на горячую сковороду. Обжаривайте с каждой стороны по 5 минут до корочки.
5 minutes before the soup is ready, add the fish, stir and serve, dividing the dish into portions.
За 5 минут до готовности супа добавьте туда рыбу, перемешайте и подавайте к столу, распределив блюдо на порции.
Garnish the dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте блюдо свежей зеленью, например, укропом.