Rinse thoroughly, dry and cut the chicken fillet into medium pieces. Grind the chips into crumbs. Break the eggs into a bowl and beat until smooth. Heat the frying pan.
Тщательно промойте, обсушите и нарежьте на средние кусочки куриное филе. Измельчите чипсы в крошку. Разбейте в миску яйца и взбейте до однородности. Разогрейте сковороду.
Place the chicken fillet in a deep bowl, add paprika, salt and pepper to taste, and soy sauce. Cover the meat with film and refrigerate for 20 minutes.
Поместите в глубокую миску куриное филе, добавьте паприку, соль и перец по вкусу, соевый соус. Накройте мясо пленкой и отправьте в холодильник на 20 минут.
Remove the chicken from the marinade and coat each piece in flour, egg and then the chips. Fry the chicken on both sides for 5 minutes each.
Достаньте курицу из маринада и каждый кусочек обваляйте в муке, яйце и потом в чипсах. Обжарьте курицу с двух сторон на каждой по 5 минут.
Serve with a side dish, such as baked potatoes, and sauce to taste.
Подавайте блюдо с гарниром, например, запеченным картофелем, и соусом по вкусу.