Rinse the breast under running water. Wash, peel and cut the mushrooms. Wash the tomatoes and chop them finely.
Грудку промойте под проточной водой. Грибы помойте, почистите и порежьте. Помидоры помойте м мелко нарежьте.
Place the breast and mushrooms in a saucepan, cover with water and put on fire. After boiling, add salt and cook until tender for 10-15 minutes. Drain the water and finely chop the breast.
Грудку и грибы положите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. После закипания добавьте соль и варите до готовности 10-15 минут. Слейте воду, грудку мелко нарежьте.
Place breast, mushrooms, corn, croutons and tomatoes in a salad bowl. Add mayonnaise and stir. The salad is ready.
В салатницу выложите грудку, грибы, кукурузу, сухарики и помидоры. Добавьте майонез и перемешайте. Салат готов.
Garnish the salad with fresh herbs and serve.
Украсьте салат свежей зеленью и подавайте к столу.