Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Peel the bell pepper from the core and seeds, rinse with running cold water and dry with a paper towel. Rinse chicken eggs with water to remove dirt and dry with a towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Болгарский перец очистите от сердцевины и семян, промойте проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем. Куриные яйца ополосните водой от грязи и обсушите полотенцем.
Cut the peeled bell pepper into halves and place it in a greased baking dish. Grate the hard cheese and place it on the bottom of each pepper. Cut the ham into thin strips and place on top of the cheese, then crack one chicken egg into each pepper, adding a piece of butter.
Очищенный болгарский перец разрежьте на половинки и переложите его в форму для запекания, смазанную маслом. Твердый сыр натрите на терке и выложите его на дно каждого перца. Ветчину нарежьте тонкой соломкой и уложите сверху на сыр, затем вбейте в каждый перец по одному куриному яйцу, присоединив по кусочку сливочного масла.
Place the assembled dish in an oven preheated to 200°C and bake for 25 minutes until done. Before serving, pepper and salt the dish to taste.
Отправьте собранное блюдо в духовую печь, разогретую до 200 °С, выпекаться в течение 25 минут до готовности. Перед подачей к столу блюдо поперчите и посолите по вкусу.
Serve hot eggs in bell peppers with ham and cheese in the oven, garnishing the dish with finely chopped fresh parsley or dill.
Яичницу в болгарском перце с ветчиной и сыром в духовке подавайте в горячем виде, украсив блюдо мелкорубленной свежей зеленью петрушки или укропа.