Thaw the puff pastry. Cut the peaches into slices. Preheat the oven.
Разморозьте слоеное тесто. Персики нарежьте дольками. Разогрейте духовку.
Lay out the puff pastry and cut into small squares. In half of the resulting squares, cut holes in the middle with a glass and make punctures with a fork. Transfer the pieces to a baking tray lined with baking paper and bake in the oven at 190 degrees for about 20 minutes. Allow the finished puff pastries to cool completely.
Слоеное тесто разложите пластом и нарежьте на небольшие квадраты. В половине получившихся квадратов, стаканом вырежьте в середине отверстия и сделайте вилкой проколы. Переложите заготовки на противень, застеленный бумагой для выпечки, и запекайте в духовке при температуре 190 градусов около 20 минут. Готовым слоеным заготовкам дайте полностью остыть.
Prepare the cream by mixing cheese and chocolate spread. Place a small amount of the finished cream on a puff pastry without a hole.
Приготовьте крем, смешав сыр с шоколадной пастой. Небольшое количество готового крема выложите на слойку без отверстия.
Cover the cream puffs with the remaining cutout shortcakes. Carefully place sliced peach slices into the cavity, sprinkle with powdered sugar and garnish with fresh mint.
Накройте слойки с кремом оставшимися коржиками с вырезом. В углубление аккуратно уложите дольки нарезанного персика, посыпьте сахарной пудрой и украсьте свежей мятой.
Caramelize the juice from the peaches and pour it over the finished cakes. Serve with tea.
Закарамелизуйте сок от персиков и полейте им готовые пирожные. Подайте к чаю.