Wash the mushrooms and chop finely. Peel the onion, wash it and cut it into small cubes. Beat the egg with a fork. Defrost the dough. Preheat the oven.
Грибы промойте и мелко нарежьте. Лук очистите, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Яйцо взболтайте с помощью вилки. Тесто разморозьте. Духовку нагрейте.
On a hot plate with butter, fry the mushrooms until all the liquid has evaporated, add the chopped onion and fry until the onion becomes soft.
На разогретой скороде с маслом обжаривайте грибы пока не испарится вся жидкость, добавьте нарезанный лук и жарьте пока лук не станет мягким.
Add fresh herbs to the fried mushrooms, add salt and pepper and heat, stirring, for 2 minutes. Remove from heat, add sour cream, stir and let the filling cool slightly.
К обжаренным грибам добавьте свежую зелень, посолите, поперчите и прогрейте, помешивая, в течение 2 минут. Снимите с огня, добавьте сметану, перемешайте и дайте немного начинке остыть.
On a table dusted with flour, roll out the dough into a layer 2 mm thick and cut into equal rectangles. Place a small amount of filling on one half of the dough and cover with the other half of the dough. Using the tines of a fork, mold the edges tightly. Brush the surface of the pies with beaten egg.
На припыленном мукой столе раскатайте тесто в пласт, толщиной в 2 мм и нарежьте на одинаковые прямоугольники. На одну половину заготовки выложите небольшое количество начинки и накройте второй половиной теста. С помощью зубцов вилки слепите плотно края. Поверхность пирожков смажьте взбитым яйцом.
Line a baking tray with parchment paper and place the pies on it at a distance from each other. Bake in the oven at 200 degrees for 25-30 minutes. Serve the pies warm.
Противень для запекания застелите пергаментов и выложите на него пирожки на расстоянии друг от друга. Запекайте в духовке при температуре 200 градусов в течение 25-30 минут. Подавайте пирожки теплыми.
Before baking, sprinkle the pies with white and black sesame seeds.
Перед выпечкой посыпьте пирожки белым и черным кунжутом.