Defrost the dough. Wash and chop the greens. Peel, wash and finely chop the onion. Grate the cheese on a medium grater. Wash the spinach, dry and chop. Preheat the oven.
Разморозьте тесто. Зелень помойте и измельчите. Лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на средней терке. Шпинат промойте, обсушите и нарежьте. Духовку нагрейте.
In a preheated frying pan with butter, fry the onion until soft, add chopped spinach, breadcrumbs and herbs, and fry for 5 minutes. Add salt, pepper, spices and stir.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте лук до мягкости, добавьте нарезанный шпинат, сухари и зелень, и обжаривайте в течение 5 минут. Добавьте соль, перец, специи и перемешайте.
Beat the egg and one egg white with a whisk, add the grated cheese. Pour the cheese and egg mixture into the fried vegetables, stirring constantly. Fry for about a minute until the egg sets.
Взбейте с помощью венчика яйцо и один белок, добавьте тертый сыр. Вливайте сырно-яичную массу к обжаренным овощам, постоянно перемешивая. Обжаривайте около минуты, чтоб схватилось яйцо.
Divide the puff pastry sheets into equal squares. Make three cuts on one half of the square, and place a full spoonful of filling on the second half of each square. Cover the filling with half of the cut square. Use the tines of a fork to press the edges together well. Lubricate the workpiece with beaten yolk.
Разделите листы слоеного теста на одинаковые квадраты. На одной половине квадрата сделайте по три надреза, а на вторую половину каждого квадрата выложите по полной ложке начинки. Накройте начинку половиной квадрата с надрезами. Зубцами вилки хорошо прижмите края друг к другу. Заготовку смажьте взбитым желтком.
Cover a baking tray with parchment and place the pies on it with a short distance from each other. Bake in a preheated oven at 180 degrees for 30 minutes. Serve the pies hot.
Противень для запекания застелите пергаментом и переложите на него пирожки с небольшим расстоянием друг от друга. Запекайте в разогретой духовке до 180 градусов в течение 30 минут. Подавайте пирожки горячими.
Serve the finished pies with meat broths and soups.
Подавайте готовые пирожки к мясным бульонам и супам.