Wash, peel, and cut the zucchini into small cubes. Remove the seeds from overripe zucchini. Peel the onions and carrots, wash them. Grate the carrots on a medium grater and chop the onion.
Кабачки помойте, очистите, нарежьте небольшими кубиками. В переспелых кабачках удалите семена. Лук, морковь очистите, вымойте. Морковь натрите на среднюю терку, лук измельчите.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add the chopped zucchini and fry over medium heat until the zucchini is translucent. Transfer to a separate bowl.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Высыпьте нарезанные кабачки, жарьте на среднем огне до прозрачности кабачков. Переложите в отдельную посуду.
In the same frying pan, fry the onions and carrots until soft. Add the zucchini to the vegetables, add tomato paste, salt, add sugar and stir. Simmer over low heat, covered, for 15-25 minutes until soft. Add pepper.
На той же сковороде обжарьте лук с морковью до мягкости. Выложите к овощам кабачки, добавьте томатную пасту, посолите, всыпьте сахар и перемешайте. Тушите на небольшом огне под крышкой 15-25 минут до мягкости. Добавьте перец.
Place the vegetables in a blender bowl and chop thoroughly. Place in sterilized jars.
Овощи выложите в чашу для блендера, тщательно измельчите. Выложите в стерилизованные баночки.
Serve chilled caviar in a separate bowl with baked fish or meat and any side dish.
Подавайте икру охлажденной в отдельной посуде к запеченной рыбе или мясу и любому гарниру.