Rinse the liver, remove films and cut into pieces. Rinse the buckwheat several times until the water is clear and boil. Boil and chop the eggs. Peel the onion, wash it and cut it into small cubes. Defrost the dough. Preheat the oven.
Печень промойте, очистите от пленок и нарежьте кусочками. Гречку промойте несколько раз до прозрачной воды и отварите. Яйца отварите и измельчите. Лук очистите, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Тесто разморозьте. Духовку нагрейте.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion until soft, add the chopped liver and fry until tender.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук до мягкости, добавьте нарезанную печень и жарьте до готовности.
Pass the fried liver and onions through a meat grinder on a large attachment, add chopped eggs and boiled buckwheat. Mix everything thoroughly.
Пропустите через мясорубку на крупной насадке обжаренную печень с луком, добавьте нарезанные яйца и отварную гречку. Все тщательно перемешайте.
Roll out the defrosted dough into a thin layer. Using a round cutter, cut out small circles. Fill half of these circles with a small amount of filling, cover them with the remaining circles and seal the edges well.
Раскатайте размороженное тесто в тонкий пласт. С помощью круглой формы вырежьте небольшие круги. Половину этих кругов наполните небольшим количеством начинки, оставшимися кругами накройте их и хорошо залепите края.
Line a baking tray with baking paper and place the pies on it. Bake in an oven preheated to 250 degrees for 15 minutes. Serve the pies hot.
Застелите противень бумагой для выпечки и переложите на него пирожки. Запекайте в нагретой до 250 градусов духовке в течение 15 минут. Подавайте пирожки горячими.
Add fried mushrooms to the liver filling.
Добавьте к печеночной начинке обжаренные грибы.