Remove the yogurt and milk from the refrigerator in advance so that they warm up to room temperature. Sift the flour.
Заранее достаньте из холодильника йогурт и молоко, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Просейте муку.
Beat the eggs into a deep plate or bowl and pour in the yogurt. Beat until smooth. Add sugar and vegetable oil. While stirring, add flour. Knead the dough until smooth.
В глубокую тарелку или миску вбейте яйца, влейте йогурт. Взбейте до однородности. Всыпьте сахар, влейте растительное масло. Помешивая, всыпайте муку. Замесите тесто до однородности.
Heat a frying pan and grease with a little oil. Fry the pancakes over low heat on both sides.
Разогрейте сковородку и смажьте небольшим количеством масла. Жарьте блинчики на с слабом огне с двух сторон.
Serve the pancakes warm with jam or fresh berries and honey.
Подавайте блинчики теплыми с вареньем или свежим ягодами и медом.