Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the chicken fillet under cold running water and dry with a paper towel. Peel the garlic, rinse the dill with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриное филе промойте проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите от шелухи, укроп ополосните водой от мусора и грязи.
To prepare the marinade, in a deep plate, combine chopped parsley, finely chopped garlic, soy sauce, honey and mustard and mix the ingredients until smooth.
Для приготовления маринада в глубокой тарелке соедините измельченную петрушку, мелкорубленный чеснок, соевый соус, мед и горчицу и перемешайте ингредиенты до однородного состояния.
Cut the chicken fillet lengthwise into several pieces, beat each piece of meat with a hammer on both sides. Brush the chicken fillet with the prepared marinade on each side, transfer the meat to a parchment sheet and form it into an envelope. Follow similar steps with remaining chicken pieces and marinade.
Куриное филе разрежьте вдоль на несколько частей, отбейте каждый кусочек мяса молоточком с обеих сторон. Смажьте куриное филе приготовленным маринадом с каждой стороны, переложите мясо на пергаментный лист и сформируйте из него конверт. Проделайте аналогичные шаги с оставшимися кусочками куриного филе и маринадом.
Set the meat in the parchment aside for 10 minutes to marinate, then place in a frying pan without oil and fry the meat on each side for 3-4 minutes. Transfer the finished meat in parchment from the frying pan to a plate and soak it for about 5 minutes to soak in the herbs and spices and serve.
Отложите мясо в пергаменте в сторону на 10 минут для маринования, затем выложите в сковороду без масла и обжаривайте мясо с каждой стороны по 3-4 минуты. Переложите готовое мясо в пергаменте из сковороды в тарелку и выдержите его, таким образом, примерно 5 минут для пропитывания травами и специями и подавайте к столу.
Rosy chicken fillet in honey-mustard sauce, fried in parchment in a frying pan, serve hot, complementing the dish with your favorite side dish and a salad of fresh vegetables and herbs.
Румяное куриное филе в медово-горчичном соусе, жареное в пергаменте на сковороде, подавайте в горячем виде, дополнив блюдо любимым гарниром и салатом из свежих овощей и зелени.