Remove cottage cheese, milk and butter from the refrigerator in advance so that they warm to room temperature.
Творог, молоко и сливочное масло заранее достаньте из холодильника, чтобы они согрелись до комнатной температуры.
Pour milk into a deep bowl, add chicken eggs and mix the mixture with a whisk. Then add cottage cheese to the milk-egg mixture, add a little salt and sugar. Beat all ingredients with a blender until smooth and fluffy.
В глубокую миску влейте молоко, добавьте куриные яйца и перемешайте массу венчиком. Затем положите к молочно-яичной массе творог, всыпьте немного соли и сахара. Взбейте все ингредиенты блендером по получения однородной пышной массы.
Grease the multicooker bowl in which the omelet will be cooked with butter and pour the egg-curd mixture into it. Close the lid, turn on the “Oven” or “Baking” mode and cook on high power for 15-20 minutes.
Чашу мультиварки, в которой будет готовиться омлет, смажьте сливочным маслом и влейте в нее яично-творожную смесь. Закройте крышкой, включите режим «Духовка» или «Выпечка» и готовьте на высокой мощности в течение 15-20 минут.
Serve the lush cottage cheese omelette in a slow cooker hot, sprinkled with chopped parsley.
Пышный творожный омлет в мультиварке подавайте горячим виде, посыпав измельченной зеленью петрушки.