Thoroughly clean the duck carcass of feathers and entrails, rinse and dry. Preheat the oven.
Тушку утки тщательно очистите от перьев, внутренностей, промойте и обсушите. Духовку разогрейте.
Boil the duck in salted water for 40 minutes. Refrigerate. Prepare the sauce by blending the duck liver with rosemary, sage, garlic and wine.
Отварите утку в подсоленной воде в течение 40 минут. Охладите. Приготовьте соус, измельчив утиную печень в блендере с розмарином, шалфеем, чесноком и вином.
Rub the boiled duck carcass with salt and pepper and fill it with half of the prepared sauce. Sew the cut tightly so that the sauce does not leak out.
Тушку отваренной утки натрите солью и перцем и начините ее половиной приготовленного соуса. Разрез плотно зашейте, чтоб не вытекал соус.
Brush the remaining sauce all over the duck and place it on a baking tray. Bake the duck for 3 hours, basting it periodically with any juices that have accumulated.
Оставшимся соусом смажьте всю утку и положите ее на противень для запекания. Выпекайте утку в течение 3 часов, периодически поливая ее выделившимся соком.
Serve the duck with grilled vegetables or fresh vegetable salad.
Подайте утку с овощами гриль или салатом из свежих овощей.