Wash the tomatoes and zucchini and cut into large slices. Peel the onion, wash it and cut it into quarters. Prepare the grill and grill.
Помидоры и кабачки промойте и нарежьте крупными ломтиками. Лук очистите, помойте и нарежьте на четвертинки. Подготовьте мангал и решетку.
Mix chopped vegetables in a deep bowl with olive oil, spices, salt and pepper. Mix everything thoroughly and leave to marinate for at least an hour.
Нарезанные овощи смешайте в глубокой миске с оливковым маслом, специями, солью и перцем. Все тщательно перемешайте и оставьте мариноваться минимум на час.
Place the pickled vegetables on the grill and fry for 10 minutes. Then turn over to the other side and continue to fry until done. Serve the vegetables hot, sprinkled with fresh herbs.
Замаринованные овощи выложите на решетку и обжаривайте в течение 10 минут. Затем переверните на другую сторону и продолжайте обжаривать до готовности. Подавайте овощи горячими, посыпав свежей зеленью.
Prepare a sauce for grilled vegetables based on natural yogurt with gherkins, capers and garlic.
Приготовьте к овощам гриль соус на основе натурального йогурта с корнишонами, каперсами и чесноком.