Heat the milk and sift the flour.
Подогрейте молоко и просейте муку.
Beat the eggs into a deep bowl, add salt, and beat until smooth. Pour in warm milk.
В глубокую миску вбейте яйца, посолите, взбейте до однородности. Влейте теплое молоко.
Add flour to the egg mixture. Beat with a whisk or mixer until smooth.
К яичной смеси всыпайте муку. Взбейте венчиком или миксером до однородности.
Add vegetable oil to the dough, stir, cover the bowl with a towel, and leave for 10-15 minutes.
В тесто добавьте растительное масло, размешайте, накройте миску полотенцем, оставьте на 10-15 минут.
Heat a frying pan, add a little vegetable oil. Fry the pancakes, spreading the dough over the entire diameter of the pan, on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду, добавьте немного растительного масла. Жарьте блинчики, распределив тесто по всему диаметру сковороды, с двух сторон до золотистого цвета.
Serve the pancakes warm, stuffed with herbs and cream cheese.
Подавайте блинчики теплыми с начинкой из зелени и творожного сыра.