Peel the carrots, wash, boil, cool and grate on a fine grater. Melt the margarine.
Морковь очистите, помойте, отварите, остудите и натрите на мелкой терке. Маргарин растопите.
In a deep bowl, mix grated carrots with flour, melted margarine, sugar and egg. Knead the dough until smooth and homogeneous, cover and place in the refrigerator to rest for 3 hours.
В глубокой миске смешайте тертую морковь с мукой, растопленным маргарином, сахаром и яйцом. Замесите тесто до однородности и гладкости, накройте и уберите в холодильник отдыхать на 3 часа.
Dust the work surface with flour and roll out the dough to medium thickness. Using special cutters, cut out cookies from the dough.
Присыпьте стол мукой и раскатайте тесто в пласт средней толщины. С помощью специальных форм вырежьте из теста печенья.
Cover a baking sheet with parchment, place cookies on it and bake at 180°C for 10 minutes. Serve the cookies cooled and sprinkled with powdered sugar.
Противень застелите пергаментом, уложите на него печенье и выпекайте при температуре 180 °C в течение 10 минут. Подайте печенье остывшим и посыпанным сахарной пудрой.
Serve carrot cookies with tea.
Подавайте морковное печенье к чаю.