Peel the vegetables and rinse under cold running water. Cut the zucchini into small cubes, chop the onion, grate the carrots on a medium grater. Prepare your blender.
Очистите овощи, промойте под холодной проточной водой. Кабачок нарежьте небольшими кубиками, лук измельчите, морковь натрите на средней терке. Подготовьте блендер.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Add onion and carrots, fry until carrots are soft. Add zucchini. Fry for 2 minutes, cover with a lid, simmer for 15-17 minutes, stirring.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Всыпьте лук и морковь, обжарьте до мягкости морковки. Добавьте кабачки. Жарьте 2 минуты, накройте крышкой, тушите 15-17 минут помешивая.
Add tomato paste to the vegetable mixture, add salt and mix. Simmer covered for another 7 minutes. Place the resulting mixture in a blender and grind to fine grains.
К овощной смеси выложите томатную пасту, посолите, смешайте. Тушите под крышкой еще 7 минут. Полученную смесь выложите в блендер, измельчите до крупиц.
Serve the caviar chilled. You can put it in sterilized jars and roll it up for the winter.
Подавайте икру охлажденной. Можете выложить в стерилизованные банки и закатать на зиму.