Rinse the greens with water to remove debris and dirt, and prepare the dishes for the microwave.
Зелень ополосните водой от мусора и грязи, подготовьте посуду для микроволновой печи.
Grease the dish in which you will cook scrambled eggs with butter, break chicken eggs into it, salt and pepper them. Carefully pierce the yolks with a knife or fork so that they do not burst when heated. Place the dish in the microwave, cover the plate with the eggs and bake the scrambled eggs for 2 minutes at 700 W until done, then garnish the dish with finely chopped herbs.
Посуду, в которой будете готовить яичницу, смажьте сливочным маслом, разбейте в нее куриные яйца, посолите и поперчите их. Аккуратно проколите желтки ножом или вилкой, чтоб они не лопнули при нагревании. Отправьте блюдо в микроволновую печь, накройте тарелку с яйцами крышкой и выпекайте яичницу в течение 2 минут при мощности 700 Вт до готовности, затем украсьте блюдо мелкорубленной зеленью.
Serve hot scrambled eggs with fresh green onions, topped with fresh herbs, cheese and ham, and tomatoes.
Яичницу со свежим зеленым луком подавайте в горячем виде, дополнив свежей зеленью, сыром и ветчиной, а также томатами.