Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Wash the chicken liver thoroughly with water, remove the film and any existing fat from it, and place in a colander to get rid of excess moisture. Peel the garlic, rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриную печень тщательно помойте водой, удалите с нее пленку и имеющийся жир, откиньте на дуршлаг для избавления от лишней влаги. Чеснок очистите от шелухи, ополосните водой от мусора и грязи.
Take a chicken egg, crack it into a plate and beat it lightly with a whisk. Add finely chopped garlic cloves, mayonnaise and water to the egg mixture and mix the ingredients thoroughly. Cut the prepared liver into small pieces, place it in the egg-mayonnaise mixture and mix thoroughly to soak each piece of liver.
Возьмите куриное яйцо, разбейте его в тарелку и слегка вбейте венчиком. Присоедините к яичной массе мелкорубленные зубчики чеснока, майонез и воду и тщательно перемешайте ингредиенты. Подготовленную печень нарежьте небольшими кусочками, выложите ее в яично-майонезную смесь и тщательно перемешайте для пропитывания каждого кусочка печени.
Pour vegetable oil into a frying pan, place it on the stove and, as it heats up, place the liver from the plate into the frying pan with oil. Add salt and pepper to the liver, stir the mass and fry over medium heat for about 6-7 minutes until moisture is removed.
В сковороду налейте растительное масло, поставьте ее на плиту и по мере нагревания выложите печень из тарелки в сковороду с маслом. Присоедините к печени соль и перец, перемешайте массу и обжаривайте на среднем огне примерно 6-7 минут до избавления от влаги.
After the time has passed, transfer the liver from the frying pan to the pan, pour the remaining marinade into the dish and simmer the dish under the lid over low heat for 20-25 minutes until cooked.
По истечении времени переложите печень из сковороды в кастрюлю, влейте в блюдо оставшийся маринад и тушите блюдо под крышкой на медленном огне в течение 20-25 минут до готовности.
Serve hot chicken liver stewed in garlic dressing, garnishing the dish with finely chopped herbs and adding a side dish to taste.
Пикантную куриную печень, тушенную в чесночной заправке, подавайте в горячем виде, украсив блюдо мелкорубленной зеленью и дополнив гарниром по вкусу.