Prepare the dishes. Rinse the liver well. Peel the onion and rinse. Remove the cucumbers from the jar. Prepare the rest of the ingredients according to the list.
Подготовьте посуду. Печень хорошо промойте. Лук очистите, промойте. Огурцы достаньте из банки. Приготовьте остальные продукты по списку.
Finely chop the onion. Heat the oil in a frying pan. Fry the onion until translucent for 3 minutes. While this is cooking, cut each piece of liver in half.
Лук мелко нашинкуйте. Разогрейте масло в сковороде. Обжарьте лук до прозрачности 3 минуты. Пока он готовится, нарежьте каждый кусок печенки пополам.
Add the prepared offal to the frying pan and fry over moderate heat for 5 minutes. Cut the cucumbers into cubes. Place them together with tomato paste with the liver and onions. Salt, pepper, simmer everything for 5 minutes.
Добавьте подготовленный субпродукт, в сковороду, жарьте на умеренном огне 5 минут. Огурцы нарежьте кубиками. Положите их вместе с томатной пастой к печени с луком. Посолите, поперчите, тушите все в течение 5 минут.
Place the finished goulash on portioned plates and, garnish with herbs, serve as a side dish.
Готовый гуляш, разложите по порционным тарелкам и, украсив зеленью, подайте к гарниру.