Knead the dough: mix the egg with salt, melt the margarine. Heat the milk to room temperature, mix it with sugar and yeast and the egg mixture, add flour and bring to medium thickness. Then add vegetable oil and margarine, mix and add the remaining flour. Knead the dough to a homogeneous consistency until it becomes moderately tight and smooth. Cover the dough and leave to rise for 1.5 hours. Peel and wash the onion. Cut the onions and cucumbers into small cubes.
Замесите тесто: смешайте яйцо с солью, маргарин растопите. Молоко нагрейте до комнатной температуры, смешайте его с сахаром и дрожжами и яичной смесью, добавьте муку и доведите до средней густоты. Затем добавьте растительное масло и маргарин, перемешайте и добавьте оставшуюся муку. Замешивайте тесто до однородной консистенции, пока оно не станет в меру тугим и гладким. Тесто накройте и оставьте подниматься в течение 1,5 часа. Лук почистите и помойте. Нарежьте лук и огурцы мелкими кубиками.
In a heated frying pan with oil, fry the onion, then add the chopped cucumbers and simmer until the liquid has completely evaporated. Cool the filling, add pepper and finely chopped herbs.
В разогретой сковороде с маслом обжарить лук, затем добавить нарезанные огурцы и выпаривать до полного испарения жидкости. Начинку охладить, добавить перец и мелконарезанную зелень.
Roll out the dough into a layer 1.5 centimeters thick, cut out circles using a mold. Place cucumber filling on each circle and make pies, let them rise for 20 minutes.
Тесто раскатайте в пласт толщиной 1,5 сантиметра, вырежьте с помощью формы круги. На каждый круг выложите огуречную начинку и слепите пирожки, дайте им подняться в течение 20 минут.
Fry the risen pies in a heated frying pan with vegetable oil until golden brown. Serve the pies slightly cooled.
Поднявшиеся пирожки обжаривайте на разогретой сковороде с растительным маслом до румяной корочки. Подавайте пирожки немного остывшими.
Add boiled, crumbly rice to the filling.
Добавьте к начинки отварной, рассыпчатый рис.