Prepare a deep saucepan. Separate the egg yolks from the whites. Prepare the remaining ingredients.
Подготовьте глубокий сотейник. Яичные желтки отделите от белков. Подготовьте остальные ингредиенты.
In a deep bowl, grind the yolks with salt. Add sour cream, milk to the yolks, mix. Pour in vodka and sugar, stir.
В глубокой посуде разотрите желтки с солью. Добавьте к желткам, сметану, молоко, смешайте. Влейте водку и насыпьте сахар, перемешайте.
Add a little flour and knead the dough. It should not stick to your hands. Divide the dough into 5-6 parts.
Подсыпая понемногу муки, замесите тесто. Оно не должно липнуть к рукам. Разделите тесто на 5-6 частей.
Roll out each part as thinly as possible. The dough should be translucent. Cut the dough into rectangular strips. Make a vertical cut in the middle of each and pull one end through this cut in the dough.
Каждую часть раскатайте максимально тонко. Тесто должно просвечиваться. Нарежьте из теста прямоугольные полоски. Посередине каждой сделайте вертикальный надрез и протяните один конец, через этот надрез в тесте.
Heat the oil in a deep saucepan. Place the pieces one by one into the boiling oil. Fry the brushwood on both sides until light golden brown, and then place on a paper towel.
В глубоком сотейнике разогрейте масло. Опускайте поочередно заготовки в кипящее масло. Обжаривайте хворост, с двух сторон до светло золотистого цвета, а затем выкладываете на бумажное полотенце.
Place the cooled brushwood on a beautiful dish and, dust it with powdered sugar, invite the family for a tasting.
Остывший хворост переложите на красивое блюдо и, припудрив сахарной пудрой, позовите семью на дегустацию.