Sift the flour. Heat the milk, add yeast, sugar, stir, leave for 15 minutes.
Просейте муку. Подогрейте молоко, всыпьте дрожжи, сахар, размешайте, оставьте на 15 минут.
Mix two types of flour, add salt, pour in milk and yeast, knead the dough. Cover with a towel and leave in a warm place for 15-25 minutes.
Смешайте два вида муки, всыпьте соль, влейте молоко с дрожжами, замесите тесто. Накройте полотенцем, оставьте в теплом месте на 15-25 минут.
Heat a frying pan, grease with butter. Place the pancakes and fry until golden brown on both sides.
Разогрейте сковородку, смажьте сливочным маслом. Выкладывайте блинчики, обжаривайте до румяности с обеих сторон.
Serve pancakes warm. Drizzle with honey and add fresh berries.
Подавайте блины теплыми. Полейте медом, добавьте свежих ягод.