Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Be sure to sift the flour to saturate it with oxygen, rinse the strawberries with water to remove debris and dirt, remove the cottage cheese from the refrigerator to bring it to room temperature.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Муку обязательно просейте для насыщения ее кислородом, ягоды клубники промойте водой от мусора и грязи, творог вытащите из холодильной камеры для приобретения им комнатной температуры.
To knead the dough in a deep bowl, combine the previously sifted flour with baking powder, cold butter cut into pieces and grind the ingredients into crumbs. Add sugar to the flour mixture, mix the dough thoroughly and set aside.
Для замешивания теста в глубокой посуде соедините ранее просеянную муку с разрыхлителем, нарезанное кусочками холодное сливочное масло и разотрите ингредиенты в крошку. Присоедините к мучной массе сахар, тщательно перемешайте тесто и отложите в сторону.
To prepare the filling for the cake, mix cottage cheese, sugar and vanillin in a deep plate. Add a chicken egg to the curd mass and use a blender to beat the mass until homogeneous and smooth.
Для приготовления начинки для пирожного смешайте в глубокой тарелке творог, сахар и ванилин. Добавьте в творожную массу куриное яйцо и с помощью блендера взбейте массу до получения однородного и гладкого состояния.
Cover the mold with parchment, divide the prepared flour mixture into two parts, pour one of them into the mold and level it over its entire base. Place strawberries cut in half on top, place the curd filling on it and sprinkle the remaining strawberries on top. Cover the filling with flour crumbs and place the dessert in the oven, preheated to 180°C, bake for 60 minutes until lightly browned.
Форму застелите пергаментом, приготовленную мучную массу разделите на две части, одну из которых высыпьте в форму и разровняйте по всему ее основанию. Сверху выложите разрезанную пополам клубнику, на нее уложите творожную начинку и присыпьте сверху оставшейся клубникой. Накройте начинку мучной крошкой и отправьте десерт в духовую печь, разогретую до 180 °С, выпекаться в течение 60 минут до появления легкой румяности.
Decorate the delicate shortbread with curd and strawberry filling with melted chocolate, cut into portions and serve with a freshly brewed warm drink.
Нежное песочное пирожное с творожно-клубничной начинкой украсьте растопленным шоколадом, разрежьте на порционные кусочки и подавайте со свежезаваренным теплым напитком.