Chop the cabbage thinly and boil it in water for 10 minutes. Clean the liver from films, rinse and cut into small pieces. Peel and wash the onions and carrots. Cut the onion into half rings, grate the carrots on a medium grater.
Нашинкуйте тонко капусту, и проварите его в воде в течение 10 минут. Печень очистите от пленок, промойте и нарежьте небольшими кусочками. Лук и морковь очистите и помойте. Лук нарежьте полукольцами, морковь натрите на средней терке.
Fry the onions and carrots in a heated frying pan with vegetable oil until softened, add the chopped liver and fry until half cooked.
Обжарьте на разогретой сковороде с растительным масло лук и морковь до размягчения, добавьте нарезанную печень и обжаривайте до полуготовности.
Place boiled cabbage in a frying pan with liver and vegetables, add salt, pepper, spices, stir, then add sour cream and water. Simmer until tender for 30 minutes, with the lid closed over medium heat. Serve the cabbage hot, sprinkled with fresh herbs.
В сковороду с печенью и овощами выложите проваренную капусту, добавьте соль, перец, специи, перемешайте, затем добавьте сметану и воду. Тушите до готовности в течение 30 минут, под закрытой крышкой на среднем огне. Подайте капусту горячей, посыпав свежей зеленью.
Give the dish a delicate taste with melted cheese, and add bright color with tomato paste.
Придайте нежного вкуса блюду с помощью плавленого сыра, а яркого цвета придайте томатной пастой.