Rinse the liver, remove films and veins, cut into equal, large pieces. Peel the onion, wash it and cut it into thin rings. Preheat the grill to high.
Печень промойте, удалите пленки и прожилки, нарежьте одинаковыми, крупными кусочками. Лук очистите, помойте и нарежьте тонкими кольцами. Гриль разогрейте на максимум.
Marinate the prepared liver for an hour in mayonnaise with salt, pepper, bay leaf, coriander and lemon slices.
Подготовленную печень замаринуйте в течение часа в майонезе с солью, перцем, лавровым листом, кориандром и дольками лимона.
Fry the marinated liver on the grill over medium heat until cooked. Serve the liver kebab hot, sprinkled with fresh herbs.
Обжаривайте маринованную печень на решетке гриль на среднем нагреве, до готовности. Подавайте шашлык из печени горячим, посыпав свежей зеленью.
Prepare garlic sauce and fresh vegetable salad for the liver shish kebab.
Приготовьте к печеночному шашлыку чесночный соус и салат из свежих овощей.